'Winst is geen drijfveer, het gaat altijd om de klant.'
  • /

Wilt u een duurzame koers bepalen?

Dat kan! Wat daarvoor nodig is? Flexibiliteit, anticipatie en optimaal gebruik maken van potentie.

Iedere ondernemer streeft naar tastbare resultaten. De ondernemerscultuur is er een van winnaars en drive naar verbetering. Kunt u daar hulp bij gebruiken? 

Adiutor biedt de helpende hand...
...met maatwerk adviezen en oplossingen, want geen ondernemer is hetzelfde. Wij helpen ondernemers flexibel te blijven als persoon, in het businessmodel en in de organisatie. Want wanneer men open staat voor verandering, komen tegenslagen van buiten minder hard aan. Wij helpen ondernemers anticiperen op momenten van krimp of groei en zetten in op duurzame verbeteringen!

Wie is Adiutor?
Wij zijn helpers met een hands-on mentaliteit. Wij zijn nuchter, no-nonsense en hebben plezier in het vooruit helpen van ondernemers. We zijn gedreven en spreken duidelijke taal. Wij maken gedrag, emoties en patronen bespreekbaar. Wij complimenteren, geven feedback en stimuleren zo de ontplooiing van aanwezige talenten en leiderschap. Op deze manier bevorderen wij de gewenste cultuur van winnaars.

Wat wij doen?
Wij moedigen organisaties en hun medewerkers aan om boven zichzelf uit te stijgen en stappen te maken op persoonlijk én professioneel gebied. Wij maken de aanwezige potentiële energie, kennis en kunde vrij. Zo helpen wij uw onderneming richting het gewenste resultaat: een duurzame groei. Adiutor is uw tijdelijke hulp voor blijvend resultaat.

Hoe wij u helpen in het bepalen van een duurzame koers?
Wij werken hard aan een vertrouwensband met onze relaties. Vanuit die positie kunnen wij de kennis en ervaring delen waar iedereen blijvend voordeel van heeft. Adiutor komt met concrete maatwerkoplossingen en is proactief in het realiseren van gemaakte plannen. Adiutor blijft niet aan de zijlijn staan, maar neemt (waar nodig) actief deel aan het doorvoeren van veranderingen. Onze pragmatische manier van werken leidt tot zichtbare verbeteringen en tastbare resultaten. Een duurzame koers levert lange termijn winst op voor ondernemers en maatschappij!

Bel direct voor een afspraak 0229-853366.

onze referenties

Luc Heyerick Managing Director Hama France & Hama-Agami NV

Hans ontwikkelde voor ons een businessplan voor de Nederlandse markt en begeleidde ons bij de implementatie, maar stond ook in voor de praktische communicatie richting onze strategische partners. Zijn inbreng was niet enkel gebaseerd op lange termijn denken, maar hield ook een concrete dag aan dag invulling in.

Peter Van Den Bossche Vice President Finance & Operations FR, BE, NL & UK

Hans zorgde door zijn uitermate professionele en pragmatische aanpak voor rust en orde in ons reorganisatieproject. Er werd een herstructureringsplan doorgevoerd, waarbij hij rekening hield met zowel de budgettaire alsook de menselijke aspecten.

Jeroen Veerman Partner en Directeur

Hans komt met doordachte oplossingen die niet 13 in een dozijn zijn. Hij structureert en biedt hulp om de zaken helder in beeld te krijgen.

Ton Coffeng Directeur eigenaar

Ik heb Hans leren kennen als intelligent, doeltreffend en efficiënt in het halen van onze targets en doelstellingen. Hij is persoonlijk betrokken en heeft ook oog voor het menselijke in een organisatie. Hij maakt je bewust dat stilstand achteruitgang is.

wilt u een vrijblijvend
gesprek aanvragen?