'Om onvervangbaar te zijn moet men altijd anders zijn.'

Wij werken voor

Het MKB en daarin zijn iedere ontwikkelingsfase voordelen te behalen. Ook in uw onderneming!

Kracht van de ondernemer Adiutor gelooft in de kracht van de ondernemer. Sámen behalen wij operationele en strategische voordelen. Hoe? Door te focussen op uw ontwikkelingsfase en de bijbehorende drijfveren en ontwikkelpunten in de organisatie en te investeren in leiderschapstechnieken en team samenstelling. Samen besteden wij aandacht aan het ontwikkelen van nieuwe kennis en noodzakelijk gedrag alsook het toepassen van bestaande expertises. Samen met Adiutor helpt u uw organisatie, afdeling of project blijvend vooruit.

Verbeterpotentieel Door processen binnen de onderneming efficiënter en effectiever in te richten is het veelal mogelijk om de organisatie als geheel beter te laten functioneren. Óf beter te laten aansluiten op uw strategische doelstellingen. Maar ook als u nog niet precies weet waar en hoe groot het verbeterpotentieel in uw onderneming is, bieden wij u graag de helpende hand. Wilt u uw organisatie efficiënter inrichten? Bent u op zoek naar professionele begeleiding om uw veranderinitiatieven en vernieuwingstrajecten te realiseren? Of zoekt u een ambitieuze trainer/coach voor uw team? U bent bij Adiutor aan het juiste adres.

Waar u Adiutor voor in kunt zetten?

Interimwerkzaamheden Denk aan vervanging van de MKB-ondernemer, waarbij we invulling geven aan de dagelijkse leiding en noodzakelijke veranderingen in de bedrijfsvoering doelgericht doorvoeren. Natuurlijk altijd met respect voor de cultuur van de onderneming.

Organisatieontwikkelaar Samen met de MKB-ondernemer begeleiden we het veranderingen die passen bij de ontwikkelingsfase. Adiutor ondersteunt het management(team) en brengt de juiste balans door niet alleen in de organisatie, maar ook met z’n allen aan de organisatie te werken.

Ontwikkelingsgericht coachen Waarbij wij medewerkers op elk niveau inspireren, motiveren en beter laten functioneren. Met behulp van een gedrag en drijfveren onderzoek bepalen we ontwikkelpunten en gaan vanuit daar aan de slag. Wij houden de spreekwoordelijke spiegel voor en gaan voor een eindresultaat waarin alle neuzen dezelfde kant op staan.

onze referenties

Luc Heyerick Managing Director Hama France & Hama-Agami NV

Hans ontwikkelde voor ons een businessplan voor de Nederlandse markt en begeleidde ons bij de implementatie, maar stond ook in voor de praktische communicatie richting onze strategische partners. Zijn inbreng was niet enkel gebaseerd op lange termijn denken, maar hield ook een concrete dag aan dag invulling in.

Peter Van Den Bossche Vice President Finance & Operations FR, BE, NL & UK

Hans zorgde door zijn uitermate professionele en pragmatische aanpak voor rust en orde in ons reorganisatieproject. Er werd een herstructureringsplan doorgevoerd, waarbij hij rekening hield met zowel de budgettaire alsook de menselijke aspecten.

Jeroen Veerman Partner en Directeur

Hans komt met doordachte oplossingen die niet 13 in een dozijn zijn. Hij structureert en biedt hulp om de zaken helder in beeld te krijgen.

Ton Coffeng Directeur eigenaar

Ik heb Hans leren kennen als intelligent, doeltreffend en efficiënt in het halen van onze targets en doelstellingen. Hij is persoonlijk betrokken en heeft ook oog voor het menselijke in een organisatie. Hij maakt je bewust dat stilstand achteruitgang is.

wilt u een vrijblijvend
gesprek aanvragen?