'Alles is mogelijk, als je maar durft.'

Over Adiutor

Adiutor (Latijn, adiutore - helpen) is onafhankelijk, toekomst- en doelgericht helper van en voor ondernemers. Wij bieden bestendig organisatieadvies, vakkundige interim diensten en verrassend ontwikkelingsgerichte coaching. Wij begeleiden en adviseren organisaties in het MKB op het gebied van strategieën, mensen, middelen, financiën en beheersing.

Doelen bereiken
Wij zetten als organisatieontwikkelaars onze kennis, ervaring en netwerk in om úw doelen te bereiken. Of het nu gaat om het vooruit helpen van een project, een afdeling of een organisatie, wij zorgen voor de juiste man op de juiste plaats. Van receptie tot directie.

Adiutor helpt o.a. bij:

  • Organisatieontwikkeling
  • Vernieuwingstrajecten
  • Veranderinitiatieven
  • Projectmanagement
  • Strategieontwikkeling
  • Prestatiemanagement
  • Leiderschapontwikkeling
  • Talentmanagement

Wij helpen zolang als nodig is. De doorlooptijd is afhankelijk van uw vraag en varieert van zo’n zes maanden tot maximaal twee jaar.

Onze ambitie
Ondernemen is optimaal inspelen op klantbehoeften en het potentieel van medewerkers volledig benutten. Ondernemen vereist flexibiliteit en een optimale bedrijfsstructuur, bedrijfscultuur, leiderschap, strategieën en innovaties. Adiutor helpt ondernemers vooruit. Met het Ondernemerswiel© van Adiutor geven wij ondernemers inzicht in knelpunten en dragen wij bij tot bewustwording en betere planning. Het Ondernemerswiel© werkt als een dashboard, een besturingsinstrument dat houvast biedt in het ontwikkelingsproces van uw onderneming. Adiutor biedt met haar Ondernemerswiel© en maatwerk ontwikkelingsprogramma’s een aanzienlijk onderscheidend vermogen.

Onze filosofie
Succesvolle ondernemers signaleren direct nieuwe mogelijkheden, durven moeilijk beslissingen te nemen en komen gericht in actie. Volg deze principes altijd en overal om ondernemersdromen uit te laten komen.

Team Adiutor

 Hans Koppes – Senior Organisatie Ontwikkelaar en eigenaar van Adiutor

Hans is specialist in vormgeven / breken / bouwen / borgen. Hij adviseert en begeleidt bestuurders, directies en management(teams) bij diverse bedrijfskundige vraagstukken op het gebied van ondernemerschap en duurzame groei.

Hans daagt leiders uit en moedigt medewerkers aan te excelleren en boven zich uit te stijgen op persoonlijk en professioneel gebied. Zijn missie is ‘organisaties helpen duurzame ontwikkeling te realiseren en hun ambities te overtreffen’.

De inspirerende programma’s van Hans hebben dus altijd een duidelijke boodschap, gekoppeld aan de ambities van zijn opdrachtgevers. Zijn programma’s zijn informerend, inspirerend en enthousiasmerend. Hans zijn coaching stijl wordt door klanten omschreven als: prikkelend, energiek, aanstekelijk en actiegericht om ambities te overtreffen.

Hans heeft een schat aan ervaring in het richten, herstructureren en inrichten van (onderdelen van) organisaties. Herstructureren van een organisatie is een voortdurend proces. Niet alleen bij reorganisatie door inkrimping. Ook bij groei en verandering!

Hans heeft diverse (interim) management- en directiefuncties bekleed bij onder meer Hama, RE/MAX en SanDisk.

onze referenties

Luc Heyerick Managing Director Hama France & Hama-Agami NV

Hans ontwikkelde voor ons een businessplan voor de Nederlandse markt en begeleidde ons bij de implementatie, maar stond ook in voor de praktische communicatie richting onze strategische partners. Zijn inbreng was niet enkel gebaseerd op lange termijn denken, maar hield ook een concrete dag aan dag invulling in.

Peter Van Den Bossche Vice President Finance & Operations FR, BE, NL & UK

Hans zorgde door zijn uitermate professionele en pragmatische aanpak voor rust en orde in ons reorganisatieproject. Er werd een herstructureringsplan doorgevoerd, waarbij hij rekening hield met zowel de budgettaire alsook de menselijke aspecten.

Jeroen Veerman Partner en Directeur

Hans komt met doordachte oplossingen die niet 13 in een dozijn zijn. Hij structureert en biedt hulp om de zaken helder in beeld te krijgen.

Ton Coffeng Directeur eigenaar

Ik heb Hans leren kennen als intelligent, doeltreffend en efficiënt in het halen van onze targets en doelstellingen. Hij is persoonlijk betrokken en heeft ook oog voor het menselijke in een organisatie. Hij maakt je bewust dat stilstand achteruitgang is.

wilt u een vrijblijvend
gesprek aanvragen?