'Een doel is een droom met een deadline.'
  • /

Op zoek naar hulp om weer op koers te komen?

Durf te dromen, stel doelen en werk hard. Adiutor helpt u bij het maken van de juiste keuzes.

Overweegt u een duurzame koers of wilt u uw strategie juist opnieuw laden? Heeft u inzicht in het slagen of falen van uw groeiambities? Of kunt u wel wat hulp gebruiken?

Droom groot
Duurzame ondernemers generen zingeving voor mens en maatschappij, bevorderen de reputatie van het bedrijf en durven groot te dromen. Zij houden rekening met sociale, economische en milieubelangen en stellen drie concrete doelen: waarde toevoegen aan de mens, de aarde en de financiële resultaten. Wat niet per se betekent dat ze doorslaan in duurzaamheid: Duurzaam ondernemen is zodanig ondernemen dat het bedrijf over 25 jaar nog steeds bestaat. De ervaring leert dat veel ondernemers niet vooruit komen door het stellen van de verkeerde doelen. Daarnaast is er een grote groep ondernemers die wel de juiste doelen stelt, maar er vervolgens te weinig mee doet. De waan van de dag maakt realisatie niet erg gemakkelijk.

Inspiratiebron
Adiutor zet uw dromen op papier, helpt uw doelen realiseren en is er voor borging (waarbij de afspraken en het gedrag een grote rol spelen). Het levert u naast realisatie van uw doelstellingen ook tijd op voor inspiratie op het gebied van duurzaam ondernemen. De levende onderneming als inspiratiebron deze bestaat niet zozeer om winst te behalen, wél om zijn potentieel waar te maken en zo groot te worden als mogelijk is. De wil om te overleven en zichzelf te verbeteren die beide nodig zijn om de juiste keuzes te maken. Adiutor is uw tijdelijke hulp voor blijvend resultaat. 

Bel direct voor een afspraak 0229-853366.

onze referenties

Luc Heyerick Managing Director Hama France & Hama-Agami NV

Hans ontwikkelde voor ons een businessplan voor de Nederlandse markt en begeleidde ons bij de implementatie, maar stond ook in voor de praktische communicatie richting onze strategische partners. Zijn inbreng was niet enkel gebaseerd op lange termijn denken, maar hield ook een concrete dag aan dag invulling in.

Peter Van Den Bossche Vice President Finance & Operations FR, BE, NL & UK

Hans zorgde door zijn uitermate professionele en pragmatische aanpak voor rust en orde in ons reorganisatieproject. Er werd een herstructureringsplan doorgevoerd, waarbij hij rekening hield met zowel de budgettaire alsook de menselijke aspecten.

Jeroen Veerman Partner en Directeur

Hans komt met doordachte oplossingen die niet 13 in een dozijn zijn. Hij structureert en biedt hulp om de zaken helder in beeld te krijgen.

Ton Coffeng Directeur eigenaar

Ik heb Hans leren kennen als intelligent, doeltreffend en efficiënt in het halen van onze targets en doelstellingen. Hij is persoonlijk betrokken en heeft ook oog voor het menselijke in een organisatie. Hij maakt je bewust dat stilstand achteruitgang is.

wilt u een vrijblijvend
gesprek aanvragen?