'Als je het niet vraagt, is het antwoord altijd nee.'
  • /

Meer focus en samenhang realiseren?

Zorg voor een heldere missie en visie. Stel concrete doelen en leg de nadruk op actie. Hoe?

Hoe kunt u uw verantwoordelijkheden delen? Hoe groot is de invloed van uw leiderschap op het personeel, de werkomgeving en het bedrijfsresultaat? Adiutor biedt u vernieuwingstrajecten en veranderinitiatieven. 

Enthousiasme
Enthousiasme is het visitekaartje van elke onderneming. Naast dit enthousiasme is het stellen van doelen onmisbaar. Omschrijf doelen duidelijk en zo beknopt en zakelijk als mogelijk. Duurzaam ondernemen begint met weten waar je naartoe wilt. Het helpt ondernemers op koers te blijven.

Adiutor voor focus
Wat er vooraf gaat aan het stellen van doelen? Het verwoorden van de missie en visie. Daarna kan men aan de slag met strategische doelen en een concreet actieplan. Adiutor helpt bij elke stap. We weten hoe we de vertaalslag van strategische doelen naar actie moeten maken. Met focus en samenhang helpen we iedere ondernemer vooruit.

Minder papier, meer doen!
Een Adiutor expeditiekaart staat voor minder tijd besteden aan vergaderen over en het opschrijven van plannen, en meer tijd aan uitvoeren, reflecteren en bijsturen. Actief sturen en werken met actiegerichte plannen is minder papier, meer doen en geeft een goed gevoel. Bovendien is een expeditiekaart prima te delen met bijvoorbeeld een compagnon, aandeelhouders, managementteam en medewerkers, zodat de ondernemer wat meer ruimte krijgt voor zijn dromen. Voor het uitwerken van nieuwe ideeën over leren en overleven in een turbulente omgeving bijvoorbeeld. 

Bel direct voor een afspraak 0229-853366.

onze referenties

Luc Heyerick Managing Director Hama France & Hama-Agami NV

Hans ontwikkelde voor ons een businessplan voor de Nederlandse markt en begeleidde ons bij de implementatie, maar stond ook in voor de praktische communicatie richting onze strategische partners. Zijn inbreng was niet enkel gebaseerd op lange termijn denken, maar hield ook een concrete dag aan dag invulling in.

Peter Van Den Bossche Vice President Finance & Operations FR, BE, NL & UK

Hans zorgde door zijn uitermate professionele en pragmatische aanpak voor rust en orde in ons reorganisatieproject. Er werd een herstructureringsplan doorgevoerd, waarbij hij rekening hield met zowel de budgettaire alsook de menselijke aspecten.

Jeroen Veerman Partner en Directeur

Hans komt met doordachte oplossingen die niet 13 in een dozijn zijn. Hij structureert en biedt hulp om de zaken helder in beeld te krijgen.

Ton Coffeng Directeur eigenaar

Ik heb Hans leren kennen als intelligent, doeltreffend en efficiënt in het halen van onze targets en doelstellingen. Hij is persoonlijk betrokken en heeft ook oog voor het menselijke in een organisatie. Hij maakt je bewust dat stilstand achteruitgang is.

wilt u een vrijblijvend
gesprek aanvragen?