'Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.'
  • /

Is het tijd voor het aanbrengen van structuur?

Adiutor biedt u nieuwe energie en is uw impactversneller. Hoe we dat realiseren?

Hoe fit is uw onderneming? Wilt u inzicht in de evolutie van uw onderneming? Bent u op zoek naar een specialist die u verder helpt?

Frisse blik
Inzicht in de evolutie van uw onderneming, de groeifase en de manier van ondernemen helpen u verder. Is het tijd voor het aanbrengen of wijzigen van de structuur? Adiutor geeft met frisse blik inzicht in uw onderneming. Want, hoe fit is deze eigenlijk?

Spiegel voor inzicht in ondernemerschap
Iedere ondernemer gaat anders om met groei. Wij houden u graag een spiegel voor. Waar liggen uw ambities, is er balans tussen persoonlijk belang en bedrijfsbelang? De spiegel maakt inzichtelijk hoe u presteert als ondernemer. Waar bent u goed in? Wat kan beter? Doet u de dingen die u wilt doen? Adiutor helpt ondernemers hun groeiambities te realiseren.

Betekenis aan ondernemerschap
Na inzicht komen de betekenisgevingsacties. Door deze acties te bepalen krijgt u helderheid in wat u wanneer zou moeten oppakken. Is het bijvoorbeeld tijd om structuur aan te brengen in uw onderneming? Is het verstandig om in systemen te investeren of willen (moeten) medewerkers trainingen of workshops gaan volgen? Met bewuste keuzes en daarop volgende acties geeft u meer betekenis aan uw ondernemerschap. En wij helpen u graag.

Bel direct voor een afspraak 0229-853366.

onze referenties

Luc Heyerick Managing Director Hama France & Hama-Agami NV

Hans ontwikkelde voor ons een businessplan voor de Nederlandse markt en begeleidde ons bij de implementatie, maar stond ook in voor de praktische communicatie richting onze strategische partners. Zijn inbreng was niet enkel gebaseerd op lange termijn denken, maar hield ook een concrete dag aan dag invulling in.

Peter Van Den Bossche Vice President Finance & Operations FR, BE, NL & UK

Hans zorgde door zijn uitermate professionele en pragmatische aanpak voor rust en orde in ons reorganisatieproject. Er werd een herstructureringsplan doorgevoerd, waarbij hij rekening hield met zowel de budgettaire alsook de menselijke aspecten.

Jeroen Veerman Partner en Directeur

Hans komt met doordachte oplossingen die niet 13 in een dozijn zijn. Hij structureert en biedt hulp om de zaken helder in beeld te krijgen.

Ton Coffeng Directeur eigenaar

Ik heb Hans leren kennen als intelligent, doeltreffend en efficiënt in het halen van onze targets en doelstellingen. Hij is persoonlijk betrokken en heeft ook oog voor het menselijke in een organisatie. Hij maakt je bewust dat stilstand achteruitgang is.

wilt u een vrijblijvend
gesprek aanvragen?