'Succes zoals wij het zien, is een resultaat van iets, geen doel. '
  • /

Behoefte aan een sparringpartner op actie niveau?

Adiutor helpt ondernemers bij het maken van bewuste keuzes en concrete actieplannen.

Wilt u uw stuurmans- en leiderschapskunsten vergroten? Adiutor is een onafhankelijk adviseur voor startups en snel groeiende ondernemingen. 

Sparringpartner
Adiutor is de aangewezen sparringpartner voor ondernemers en managementteams. We bespreken in een aantal sessies: missie, visie, doelstellingen en groeiambities ten aanzien van de toekomst van uw onderneming. We zijn kritisch, onderzoekend en delen onze kennis en creativiteit. Zo krijgen we iedere ondernemer op een spoor dat leidt tot het maken van bewuste keuzes en concrete actieplannen.

En dan: actie!
Adiutor heeft een praktische inborst. Daarom besteden we de meeste tijd aan het begeleiden van veranderinitiatieven. Hoe ingrijpend de veranderingen ook zijn en hoe groot de weerstand van medewerkers soms ook is, we weten elk vernieuwingstraject in goed banen te leiden.

Onderscheidend
De huidige dynamische wereld dwingt managers, ondernemers en hun medewerkers om hun oude patronen los te laten. Deze aanpassingen aan gedrag, werkwijzen en cultuur vergt veel van organisaties. Adiutor helpt ondernemers in drie stappen naar een onderscheidende expeditiekaart om de veranderinitiatieven en noodzakelijke gedragsveranderingen te borgen.

Bel direct voor een afspraak 0229-853366.

onze referenties

Luc Heyerick Managing Director Hama France & Hama-Agami NV

Hans ontwikkelde voor ons een businessplan voor de Nederlandse markt en begeleidde ons bij de implementatie, maar stond ook in voor de praktische communicatie richting onze strategische partners. Zijn inbreng was niet enkel gebaseerd op lange termijn denken, maar hield ook een concrete dag aan dag invulling in.

Peter Van Den Bossche Vice President Finance & Operations FR, BE, NL & UK

Hans zorgde door zijn uitermate professionele en pragmatische aanpak voor rust en orde in ons reorganisatieproject. Er werd een herstructureringsplan doorgevoerd, waarbij hij rekening hield met zowel de budgettaire alsook de menselijke aspecten.

Jeroen Veerman Partner en Directeur

Hans komt met doordachte oplossingen die niet 13 in een dozijn zijn. Hij structureert en biedt hulp om de zaken helder in beeld te krijgen.

Ton Coffeng Directeur eigenaar

Ik heb Hans leren kennen als intelligent, doeltreffend en efficiënt in het halen van onze targets en doelstellingen. Hij is persoonlijk betrokken en heeft ook oog voor het menselijke in een organisatie. Hij maakt je bewust dat stilstand achteruitgang is.

wilt u een vrijblijvend
gesprek aanvragen?